Inovativna radionica DIM ESEE-2: Inovacije u istraživanju 20. – 22. oktobar 2021.

Mjesto održavanja: IUC Dubrovnik, Hrvatska – sa mogućnošću online učešća (hibridni način)

DM-ESEE

 Da li ste stručnjak za mineralne sirovine u sledećim oblastima: geologija, geološko inženjerstvo, geofizika, rudarstvo, primenjene nauke o Zemlji i slično?

Da li želite da steknete dodatna znanja i obavite neki praktičan posao u oblasti istraživanja i robotizacije minerala, daljinskog merenja i tehnika zasnovanih na senzorima, i geofizičke obrade podataka?

Ovo je izvrsna prilika da se pridružite inovativnoj radionici DIM ESEE-2 u Dubrovniku, upoznate stručne predavače i 30+ drugih stručnjaka iz cijele Evrope u jednom od najljepših gradova.

Zavod za geološka istraživanja, u svojstvu projektnog partnera učestvuje, u realizaciji Projekta “DIM ESEE-2”, četvorogodišnjeg projekta na temu Primjena inovacija, projekta cjeloživotnog učenja usmjerenog na povećanje inovativnosti među stručnjacima za mineralne sirovine u regiji istočne i jugoistočne Europe (ESEE regija).

U okviru projekta pripremljena je inovativna radionicu na temu “Innovations in exploration”  koja će biti održana od 20. do 22.10.2021. u Inter-University Centru Dubrovnik. Radionica je namijenjena geolozima, geološkim inženjerima, geofizičarima, rudarskim inženjerima i pripadnicima srodnih struka zaposlenima u industriji, obrazovnim ili naučno-istraživačkim institucijama.

Pozivamo kolege geologe, rudare, tehnologe i ostale zainteresovane da razmotre mogućnost učešća na pomenutoj radionici.

Detaljnije informacije, uslove i uputstva za registraciju možete pronaći na sajtu projekta DIM ESEE-2: https://dim-esee.eu/

DIM radionica je promovisana putem kalendara EIT Raw Materials:

https://eitrawmaterials.eu/events/dim-esee-2-innovative-workshop-innovation-in-exploration/

Bilten sa kontaktima: https://mailchi.mp/9c505cead027/dubrovnik-international-esee-mining-school-2021-innovation-in-exploration-apply-now?e=9d31a68908